OM CERamic pro | Produktinfo

Verdensledende innen nano coating. Nå også i Rogaland | Stavanger

Hard, blank, glatt og "selvrensende"

CERAMIC PRO er den siste teknologiske nyvinningen utviklet av NanoShine LTD. Ceramic Pro er en klar, flytende nanokjeramisk coating. Når denne væsken er ferdig herdet, vil den omdannes til en meget solid hinne av nanoglass som vil beskytte den underliggende overflaten i nær sagt all fremtid.

Ceramic Pro ble utviklet som en industriell, beskyttende flerbruks-coating til bruk på de fleste overflater. Denne nanokjeramiske coatingen danner en eksepsjonelt sterk og varig beskyttelse, som også er motstandsdyktig mot løsemidler, syrer, alkalier, uv-stråler, ekstremt vær og korrosjon.

Den avanserte nanoteknologien som benyttes i produktene våre lar de keramiske nanopartiklene fylle de minste porene i underlaget. Dette gjør den behandlede overflaten blank, glatt og ekstremt hydrofobisk. 

Ceramic Pro senker overflatespenningen og kan motstå forurensninger som feks fugleskitt, insekter, asfalt, tjære, graffiti mm. Våre produkter gjør overflaten lettere å holde ren ved å hindre at partikler og forurensninger setter seg fast.

Selv rent vann kan brukes for å spyle av substanser på overflaten. Dette kaller vi en “selvrensende effekt”

Start video

CERAMIC PRO 9H

Ceramic PRO 9H er en helt unik permanent nano-kjeramisk lakkbeskyttelse. Behandlingen gir økt glans (ikke glans på matt lakk) samtidig som overflaten blir superhydrofobisk og motstandsdyktig mot, kjemikalier, riper, graffiti, UV-stråler og varme (opptil 750º). Materialer som er behandlet med 9H vil holde seg ren over en lengre periode, fordi gjørme og annet smuss ikke fester seg. Den unike sammensetningen til 9H gjør det mulig å legge flere lag på hverandre, slik at man kan bygge tykkelse og hardhet og dermed øke resistensen mot riper. 9H danner en permanent forbindelse til lakken og vil ikke kunne vaskes vekk eller brytes ned. Den kjeramiske hinnen gir overlegen beskyttelse mot forurensing og sterke kjemikalier.

Lagvis oppbygging:

9H lar seg legge i flere lag. Med riktig timing og pålegging er det i prinsippet mulig å så mange lag man ønsker. I de forskjellige behandlingspakkene er det lagt opp til et gitt antall lag per behandlingsnivå. Ett lag er å anse som tilsvarende tykkelse som ett lag applisert for hånd. Nyere påleggingsmetoder (med lakksprøyte) får 9H til å herde raskere og bedre slik at resultatet i nivådybde blir tykkere per runde med applikasjon. I effekt vil dette si at ett lag applisert med lakksprøyte gir en tykkelse tilvarende 2 lag lagt for hånd.

CERAMIC PRO LIGHT

Ceramic PRO Light er en nano-teknologisk lakkforsegling. Behandlingen gir økt glans (så lenge underlaget er blankt) samtidig som overflaten blir superhydrofobisk, motstandsdyktig mot kjemikalier, graffiti og UV-stråler. Materialer som er behandlet med Light vil holde seg rene over en lengre periode, fordi gjørme og annet smuss ikke fester seg. Den unike sammensetningen til Light gjør det mulig å legge opp til to lag for mer glans, beskyttelse og best mulig resultat. Ceramic PRO Light kan legges over Ceramic PRO 9H for å øke glansen og den superhydrofobiske effekten.

Start video
Ceramic Pro Nanopolish | Rogaland - Stavanger - Ålgård

CERAMIC PRO NANO POLISH

Ceramic PRO Nano Polish er et poleringsprodukt spesielt beregnet for å klargjøre lakkerte overflater før behandling med Ceramic PRO 9H eller Light. Dette vannbaserte produktet gir meget god glans og fargegjengivelse. Nano Polish er også uten slipemidler for å sørge for at overflaten blir så blank som mulig før videre behandling.

CERAMIC PRO PLASTIC

Ceramic Pro Plastic er en unik beskyttelse for plast og gummi, egnet for både utendørs og innendørs bruk. Plast og gummioverflater behandlet med Ceramic Pro Plastic vil få superhydrofobiske egenskaper og bli svært slitesterke. Behandlingen vil også fremheve den originale fargen og gjøre at gamle og slitne overflater får et fornyet utseende.

Start video
Start video

CERAMIC PRO LEATHER

Ceramic Pro Leather er en unik beskyttelse for alle skinn og læroverflater. Overflater behandlet med Ceramic Pro Leather reduserer muligheten for at smuss og skitt fester seg. Lærbeskyttelsen har også superhydrofobiske egenskaper, som gjør at væsker vil forme små dråper og lett kan tørkes bort uten bruk av vann eller andre kjemikalier. Ceramic Pro Leather er også UV-resistent, dette gjør at overflaten ikke eldes i normalt tempo men opprettholder sin originale kvalitet lengre.

CERAMIC PRO RAIN

Ceramic Pro Rain er et produkt spesielt utviklet for glass. Den unike formelen gjør behandlede overflater vannavvisende, resistente mot UV- stråler og gir en holdbarhet opp til 12mnd, avhengig av slitasje. Vann og andre væsker former små dråper og ruller lett av overflaten. Dette gjør at vannet tar med seg smuss og skitt fra glasset og holder seg ren over en lengre periode. Ceramic Pro Rain kan legges på alle glassruter, uansett form/farge og er helt usynlig.

Start video
Start video

CERAMIC PRO TEXTILE

Ceramic PRO Textile er en superhydrofobisk impregnering som kan brukes på alle typer tekstiler. Ceramic PRO Textile reduserer overflateenergien på tekstiler, slik at væsker som kommer i kontakt med overflaten, former små dråper og preller av istedetfor å trekke inn i stoffet.

CERAMIC PRO PÅ FELGER

Den permanente beskyttende coatingen er utviklet spesielt for å motstå ekstreme forhold, og har avanserte egenskaper med høy varmebestandighet og super kjemikal motstandsevne for å beskytte hjulene og bremseklappene mot skader som  bremsestøv, veisalt og andre forurensninger. Ikke bare vil de være beskyttet med 9H hardhet, men vil også bli hydrofobe som sikrer at de holder seg renere lenger og meget enkelt å vedlikeholde!

Start video
Start video

CERAMIC PRO MARINE​

Tøffe forhold i undervannsmiljøet er et kjent problem for båteksperter og båteiere. Ceramic Pro marine produkter gir beskyttelse mot korrosjon skapt av saltvann, begroing på skroget forårsaket av opphopning av alger og / eller skjell, fiskeblod m.m. Samt ripebeskyttelse og ekstra glans som varer.

Lakk har mange fiender, beskytt den i dag

Tjenester

Vask

Vask / Pleie

Interiør

Interiørtjenester

Polering

Lakkorrigering

Lakkforsegling

Lakkbeskyttelse

Fra 1800,-

Fra 3800,-

Fra 5500,-

Skroll til toppen
Rull til toppen

Viktig Info

Til
Salgs

Alle Rettigheter

AURA Bipleie konsept selges!

Unik Mulighet til å hoppe foran de fleste konkurrentene.

Side 1 på nesten alle lokale Google søk. +300 nye klikk pr.måned via Google Søk

AURA Bilpleie AS som Organisasjon avvikles, men konseptet og alle digitale rettigheter selges da rettighetene aldri ble kjøpt opp og tilhører ikke Org.nr