Ceramic Pro Leather Skinnbehandling interiør Aura Bilpleie | Rogaland | Stavanger | Sandnes | Ålgård

Interiør behandling

Alltid ny bil med premium interiør pleie

Rent interiør gir rent humør

Nybilfølelsen av et rent og nytt interiør er det ikke mange følelser som slår, men uten pleie og beskyttelse på forhånd ved kjøp og klargjøring av ny bil kan denne følelsen bli kortvarig og dyr.

Vi tilbyr flere typer tjenester av innvendig pleie og rengjøring av bil. Fra enkel innvendig vask med støvsuging og støvtørking til ekstremt detaljert og grundig premium vask og pleie. Kjemisk tekstil rens for fjerning av flekker og missfarging på interiør som får tilbake dens naturlige farge, samt forsegling og impregnering av skinn og tekstiler som både forsterker og bevarer interiøret mot slitasje på  dens originale tilstand med våre unike produkter og behandlinger. 

I tillegg til å være spesialister på interiør på bil, utfører vi også tjenester på alle kjøretøy som båt, lastebil, traktor, bobil,  MC osv. Vi tilbyr også Ozonbehandling mot vond lukt. Dette gjør oss unike ved å tilby komplette tjenester innen pleie og vedlikehold av interiør! 

Vi har med vår unike kompetanse ikke bare kunder i Rogaland, Stavanger, Sandnes regionen, men også fra Haugesund, Sauda til langt forbi Egersund som ønsker å benytte vår ekspertise innen bilpleie og detailing.

Vi er mester innen faget og behandler kjøretøyet ditt med lidenskap og gir den en forsterket Aura!

Innvendig rens og detailing

Når du savner følelsen av ny bil så tilbyr vi både kjemisk dyp innvendig rens av interiør og grundig detaljert rengjøring av alle overflater og tekstiler som tar bort flekker, søl og misfarging. 

Etter grundig detaljert vask og rens av interiørdetaljer anbefaler vi påføring av full beskyttelse på interiør som forsegling og impregnering som fornyer,  forsterker og bevarer interiøret mot slitasjer samt bevarer dens originale utseende med våre unike produkter og behandlinger.

Impregnering og beskyttelse

Innvendig beskyttelse av interiøret på bil blir av mange glemt og ofte neglisjert. Fort gjort at man kanskje skulle ha impregnert bilseter og tekstiler før den kaffen ble sølt, eller før barnet slo isen sin i taket?

Med eks CeramicPro Textile nano impregnering på bilseter, tekstiler og andre overflater, kan man bare tørke av ting man søler med en klut. Interiør blir beskyttet mot flekker og skadelig UV-stråling som foresaker falming og skjolder. Interiøret ser nytt ut over lang, lang tid, og enkelt å vedlikeholde.

Anbefalt for: Nye biler og biler som nettopp har fått utført detajert rens

Ceramic Pro Leather Skinnbehandling interiør Aura Bilpleie | Rogaland | Stavanger | Sandnes | Ålgård

Skinnbehandling

Essensielt for å forlenge skinnets levetid er forebyggende vedlikehold. Ved utilstrekkelig vedlikehold, behandling eller rengjøring kan skinn tørke ut, miste sin naturlige mykhet og eller falme. Dette kan forårsake permanente skader som sprekker, krakelering og ødelagt struktur. Vi er spesialister på skinnbehandling og tilbyr det beste innen pleie av skinn. 

Som de eneste sertifiserte i rogaland tilbyr vi unike CeramicPro LeatherDen har en superhydrofobisk effekt som gjør at væskesøl ganske enkelt perler seg opp på overflaten og lett kan tørkes av uten å påvirke skinnet. Forseglingen er UV-motstandig og vil bidra til å redusere aldring og falming av skinn mot  UV-skade og holde det mykt mens du bevarer fabrikkens utseende.

Fra 3900,-

Fra 750,-

*Pris etter omfanget

 

Tjenester

Vask

Vask / Pleie

Interiør

Interiørtjenester

Polering

Lakkorrigering

Lakkforsegling

Lakkbeskyttelse

Skroll til toppen
Rull til toppen

Viktig Info

Til
Salgs

Alle Rettigheter

AURA Bipleie konsept selges!

Unik Mulighet til å hoppe foran de fleste konkurrentene.

Side 1 på nesten alle lokale Google søk. +300 nye klikk pr.måned via Google Søk

AURA Bilpleie AS som Organisasjon avvikles, men konseptet og alle digitale rettigheter selges da rettighetene aldri ble kjøpt opp og tilhører ikke Org.nr