AURA BILPLEIE
Til Salgs

Domene | Hjemmeside | Navn |
Logo | Design | Digitale Rettigheter

Ca 400 Organisk besøkende pr.måned
SEO – Google Ranking = Side 1 på nesten alle lokale bilpleie relaterte søkeord

Hva inngår i konseptet AURA Bilpleie

AURA Bilpleie (Aurabilpleie.no) er utviklet for Eksklusiv Bilpleie.

Ferdig dekket bord!

SEO Optimalisert av høy kvalitet og har allerede siden Februar 2020 til p.d.d. månedlig ca 400 organisk besøkende og over 300 nye klikk fra Google på Bilpleie relaterte søkeord (333 klikk i august 2021)

Med de fleste relevante Google søkeord allerede inne på side 1, og 1-5 plasseringer inne på side 1 på en del lokale søkeord, med størst konkurranse, og stadig stigende plasseringer i Google hierarkiet, har man muligheter for å treffe de rette kundegruppene med en gang.

Søkeord med størst konkurranse som: Bilvask, Bilpleie, Polering, Keramisk coating / Lakkforsegling, MC, Bobil, Båt osv, sammen med lokale søkeord som inneholder Rogaland, Stavanger, Sandnes, Forus, Ålgård er alle høyt oppe på Side 1 på Google.

Du får med rettighetene til Domenet aurabilpleie.no, Hjemmesiden, Logo, Navn, Design og Digitale rettigheter. Data analyser. Sosiale plattformer som Facebook og Instagram (Instagram registrert på ny, ble slettet). Facebook siden har over 500 likes og 580 følgere.

Verktøy:

  • Nettside (WordPress) og Nettbutikk (Woocommerce)
  • Online Booking app
  • Google Marketing Platform: Analytics, Tag Manager, Google Min Bedrift , Search Console, Ads
  • Facebook Business Manager og Pixel
  • Facebook Bedriftside og Instagram konto medfølger
  • Hostes i dag på LiteSpeed server
Bakgrunnen til Navnet
Navnet Aura passer utmerket til eksklusiv bilpleie med det energiskjoldet en god aura representerer, sammenlignet med glansen en god bilpleie påfører kjøretøy. Navnet er Kort og Lett å huske.
 

Grunnlag for salg
AURA Bilpleie ble til ved at en tidligere bilpleie bedrift ville rebrande og relansere seg som en mer ekslusiv Bilpleie. Konsept, Navn, Domene, Logo og Design ble oppfunnet og utviklet av Selger (Undertegnede) og tilbydd bedriften. Bedriften (Kjøper) klarte ikke overholde avtalen eller kjøpe rettighetene til bruk av konseptet AURA Bilpleie, og dermed selges det videre.

AS
Opprinnelig kjøper endret navnet på bedriften sin til AURA Bilpleie AS uten at rettighetene til konseptet AURA Bilpleie ble kjøpt opp eller overført. Nå som bedriften er avviklet vil bedriftsnavnet med AS være ledig. 

AURA Bilpleie AS og medfølgende Org.nr og dens forpliktelser før meldt oppbud og sletting er ikke relatert til dette salget og har ingen tilknytning sammen. Konseptet og Domenet aurabilpleie.no og dens plattformer ble registrert før opprinnelig kjøper registrerte AS med tilsvarende navn. AS er nå avviklet og ledig

PRIS:

AURA Bilpleie med alle nevnte digitale rettigheter verdsettes til KR 150.000,- 

99.000,- 

Bud Mottas

Ved interesse kan man kontakte eier av konseptet og aurabilpleie.no på tonvegg@gmail.com

 

Skroll til toppen
Rull til toppen